U Crnoj Gori 22 nova slučaja virusa korona

U Crnoj Gori su danas zabeležena 22 nova slučaja korona virusa, tako da ih je aktivno 87, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.
U Crnoj Gori 22 nova slučaja virusa korona
Foto: FoNet/AP
Najviše zaraženih je u Rožajama 35 i u Podgorici 19.
 
Kako je juče saopšteno, većina zaraženih je importovana iz Srbije ili se virus raširio preko građana Crne Gore koji su proteklih dana protivzakonito boravili u toj zemlji.
 
Najviše ih je zaraženih zbog boravka u Tutinu i na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda-Partizan u Beogradu, objavilo je Nacionalno kooridnaciono telo za zarazne bolesti.
  • Virusolog.

    26.06.2020 11:35
    Nije mutirao.
    Virus ne može brzo da mutirao.


    Može samo indeks da se poveća iliti infektivna doza.
  • Realista

    26.06.2020 10:25
    Realnost
    Nemoguće je da su zaraženi importovani iz Srbije, ili da je neki gradjanin Crne Gore nezakoniti boravio u Srbiji. Crna Gora je pravna država, čuva svoje granice, poštuje zakone i prava gradjana, policija i pogranične službe rade savesno svoj posao, jer dokaz je nema ni sitnog šverca narkotika, cigara pa i drugih kriminalnih radnji. Da je kojim slućajem neko i boravio u Srbiji on bi bio u karantinu. Policija je u potpunosti osposobljena da prati kretanje svojih gradjana i drugih koji borave u Crnoj Gori.
    Kada isključimo te nemoguće radnje ostaju nam samo još dve mogućnosti a to su:
    1. Virus je mutirao i dokazao da međusobna distanca ljudi od 2 m ne štiti, nego je treba povećati na više od 500 km
    2. Bog je digao ruku na Crnu Goru.
    Kako prema vladi Crne Gore Bog ne postoji onda je sigurno virus mutirao i treba hitno javiti svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.