U Sloveniji 16 novih slučajeva virusa korona

U poslednja 24 sata u Sloveniji je potvrđeno 16 novih slučajeva virusa Kovid-19, uključujući sedam slučajeva iz doma za negu starih lica u Vipavi, saopštila je danas slovenačka vlada.
U Sloveniji 16 novih slučajeva virusa korona
Foto: Pixabay
U domu je od koronavirusa obolelo devet korisnika i sedam članova osoblja, prenosi STA.
 
Hospitalizovane su još četiri osobe, čime je broj obolelih osoba u bolnicama porastao na 11, a kako se navodi, nijedan pacijent nije na odeljenju intenzivne nege.
 
Kako se navodi, u Domu u Vipavi i danas će se obaviti testiranje i to 40 korisnika i 12 članova osoblja, dok će još 20 koroisnika biti testirano najkasnije do sutra.
 
Za sada nije poznato ko je uneo virus u Dom. Od početka izbijanja epidemije u Sloveniji je obolelo 1.716 osoba, dok je preminulo 111.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet