Rezultati turista iz Srbije u Eviji na kovid-19 negativni

Grupa državljana Srbije koja je doputovala na grčko ostrvo Evija zajedno sa parom za koji je naknadno utvrđeno da je oboleo od kovida-19, negativna je na virus, prenosi grčki portal tvstar.gr.
Rezultati turista iz Srbije u Eviji na kovid-19 negativni
Foto: Pixabay
Uzeti su uzorci od 87 srpskih turista i svi su bili negativni.
 
Kako se navodi, danas bi trebalo da budu gotovi rezultati testova kontakata 38-godišnje žene iz Srbije za koju je takođe utvrđeno da ima kovid-19.
 
Dodaje se i da bi srpski turisti trebalo da se vrate u Srbiju u roku od 24 sata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.