Francuski pedofil zlostavljao 300 dece, čeka ga kazna streljanjem u Indoneziji

Francuza verovatno čeka smrtna kazna streljanjem u Indoneziji nakon što je optužen da je zlostavljao više od 300 dece i tukao onu koja nisu htela da imaju seksualni odnos s njim.
Policija je saopštila kako je prošlog meseca uhapsila penzionera Fransoa Abeloa Kamija (65) u hotelu u Džakarti gde su s njim u sobi bile dve maloletne devojke.
 
Ako bude osuđen, čeka ga smrt streljanjem ili doživotni zatvor, piše "Daily Mail".
 
Istražitelji su saopštili kako su na Kamijevom laptop računaru pronašli video-snimke na kojima on seksualno zlostavlja stotine dece uzrasta od 10 do 17 godina.
 
Penzioner je u poslednjih pet godina nekoliko puta ušao u Indoneziju preko turističke vize, javlja policija.
 
"Prilazio bi deci i mamio ih nudeći im posao modela", rekla je novinarima šefica policije Džakarte Nana Suđana. "Onima koji su pristali na seks s njim plaćao bi između 17 i 70 dolara. Ako su odbili, onda bi ih istukao", dodala je.
 
Policija smatra da je Kamij godinama zlostavljao indonežansku decu i da može biti više žrtava.
 
  • Ivan Isakov

    12.07.2020 17:41
    Karlovacka ulica 3
    Uvedite to i za dilere. Resite nasu decu i familije tih bolesnika koji se voze u crnim Audijima da bi nasa deca bila navucena na drogu.
  • Bombon

    12.07.2020 13:52
    Tako se to radi. Po kratkom postupku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.