U Severnoj Makedoniji 198 novih slučajeva, preminule još četiri osobe

U Severnoj Makedoniji umrle su još četiri osobe s korona virusom i registrovano je 198 novih slučajeva te zaraze, objavio je ministar zdravlja Venko Filipče.
U Severnoj Makedoniji 198 novih slučajeva, preminule još četiri osobe
Foto: Pixabay
On je napisao na Fejsbuku da je ukupan broj umrlih od Kovida-19 porastao na 393, a broj dijagnostikovanih slučajeva tokom epidemije na 8.530.
 
Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.572.
 
Institut za javno zdravlje registrovao je još 97 pacijenata koji su ozdravili, čime je broj izlečenih povećan na 4.565, naveo je Filipče.
 
U prethodna 24 sata urađena su 1.382 testa na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije u Severnoj Makedoniji ukupno 80.774.
  • citaoc

    15.07.2020 20:53
    fb diverzija nacija
    Znaci lik koji nije lekar po struci vec politicar preko drustvenih mreza objavljuje podatke o mrtvima,zarazenima i izlecenima i to cela nacija od dva miliona stanovnika mora da veruje sta je rekao?Ludilo boranije i kaktusa od drzave u jednom tanjiru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet