Institut za javno zdravlje Crne Gore: Još neko vreme bez otvaranja granice sa Srbijom

Pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje Crne Gore Senad Begić izjavio je da će proći još vremena dok granice sa Srbijom ne budu otvorene.
Institut za javno zdravlje Crne Gore: Još neko vreme bez otvaranja granice sa Srbijom
Foto: Pixabay
On je kazao da se ne radi samo o otvaranju granica prema Srbiji već i o otvaranju granica prema nekim drugim državama i dodao da se svakodnevno prati epidemiološka situacija u svetu uključujući i zemlje u okruženju, prenosi portal Vijesti.
 
"S obzirom na nivo obolevanja, ali i činjenicu da se polako i evidentno vidi smanjenje broja obolelih, kako kod nas tako i u Srbiji, čini mi se da će proći još neko vreme dok granice ne budu otvorene i omogućio se kakav-takav saobraćaj, razmena ljudi, roba i usluga", rekao je Begić.
  • Pročitaj

    01.08.2020 13:19
    A šta je sa nama koji želimo da vidimo svoje bližnje? Ja svoju devojku nisam 5 meseci video, često plačem i psihički pucam. Leto od 2 meseca smo željno iščekivali i davalo je nadu. Drugar koji studira nije video celu godinu svoje i vidim da mu je jako teško. A ne samo to, znam ih dosta koji kroz istu muku prolaze. Nažalost za sve vaše političke zahvate ćete sami snositi posledice. Bog sve vidi, želim da svi koji su odredili zatvaranje granica osete istu, pa i upola manju bol. I nikad neću mrzeti Crnu Goru, šta više smatram je drugim domom!
  • IS

    01.08.2020 12:08
    sloboda kretanja
    Jednostavno...sloboda svega...ljubavi, poslovanja, putovanja, je osnovna smisao života. Otvarajte sve granice...a ljudi sami odlučuju ko hoće a ko neće!
  • Svetlana

    30.07.2020 15:07
    Moze otvaranje, ali samo za ulazak u Crnog Goru bez ulaska u Srbiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet