Žena stradala kada se saplela i ispala iz minibusa na putu za Bar

Šezdesetsedmogodišnja Slavijanka Obradović, profesorka matematike iz Bijelog Polja, podlegla je povredama nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 21. jula, piše podgorički Dan.
List navodi da je ona, u mestu Buljarica, ispala iz minibusa koji je išao iz Budve ka Baru i zadobila povrede glave.
 
Do nesreće je došlo kada je žena ustala sa sedišta, saplela se i ispala iz minibusa jer su prednja vrata bila otvorena. Udarila je glavom u kolovoz i onesvestila se.
 
Sa teškim povredama glave je iz barske bolnice prevezena u Klinički centar u Podgorici. Bila je u komi i lekari su se do juče borili za njen život.
 
Nakon nesreće priveden je vozač minibusa.
  • GSP NS

    02.08.2020 14:07
    GSP NS
    I u NS imas da su prednja vrata otvorena u toku voznje. Pre neki dan u Beocinu, vrata prednja otvorena a putnik stoji na najnizoj stepenici i drzi se za rukohvate. U autobusu bilo 10 ljudi i svi sedeli a bilo i slobodnih sedista. Balkan je to, svi smo isti, razlika je sto je zena ispala a ovaj nije.
  • EvoOvako

    02.08.2020 13:08
    Otvorena
    Vrata u toku vožnje....
    Divljina.
    Neka baka počiva u miru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet