U Crnoj Gori još jedna osoba preminula od korone, 69 novih slučajeva

U Crnoj Gori je još jedna osoba umrla od posledica koronavirusa, a otkriveno je 69 novih slučajeva infekcije.
U Crnoj Gori još jedna osoba preminula od korone, 69 novih slučajeva
Foto: Pixabay
Od sredine juna su umrle 52 osobe, a od početka godine 61.
 
Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša je kazao da se nivo epidemije koronavirusa održava, relativno je visok, ali da je dobro što ne raste broj.
 
"Danima se dešava da je na nivou od 15 odsto testiranih što govori da smo došli do jedne granice gde je prelomni trenutak i da će najverovatnije početi da se smiruje epidemija. To zavisi samo od našeg ponašanja koje uslovljava širenje infekcije", rekao je Mugoša. 
 
Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1.192. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 3.549.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.