Uhapšeno šest osoba na Jahorini, za jednu se sumnja da je član "škaljaraca"

Policija Republike Srpske uhapsila je na Jahorini šest osoba, među kojima je i osoba za koju se sumnja da je član "škaljarskog klana".
Uhapšeno šest osoba na Jahorini, za jednu se sumnja da je član "škaljaraca"
Foto: Pixabay
Uhapšeni su Miloš Nilović (31) zvani Runjo iz Srbije i Mladen Šipka (38) iz Beograda, Milutin Danilović (38) sa Pala, Srdjan Radjenović (46), Radivoje Drenković (39) i Bojan Šćekić (34) iz Crne Gore.
 
Banjalučki portal Srpskainfo objavio je da se radi o veoma opasnim osobama, od kojih je većina poznata policiji po teškim krivičnim delima, a Nilović se povezuje sa škaljarskim klanom.
 
U maju ove godine izbegao je napadača koji ga je pokušao ubiti u jednom kafiću u beogradskom naselju Vračar.
 
Prilikom pretresa njihove sobe u jednom hotelu na Jahorini, policija je pronašla kesicu sa tragovima bele materije za koju se pretpostavlja da je droga, kao i pištolj s 11 metaka i više mobilnih telefona.
 
"Osumnjičeni su uhapšeni nakon što je policija došla do saznanja da se na području Jahorine nalazi više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga", saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet