U Italiji više od 500 novih slučajeva korone

Novih 523 slučajeva koronavirusa zabeleženo je u Italiji u poslednja 24 sata, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo zdravlja.
U Italiji više od 500 novih slučajeva korone
Foto: Pixabay
Kako se navodi, to je blagi porast u odnosu na prethodni dan kada je potvrđeno četrdesetak slučajeva manje, prenosi Ansa.
 
Preminulo je šest osoba što je za šest manje nego prethodnog dana, a ukupno je preminulo 35.225 osoba od početka epidemije. Najviše novih slučajeva zabeleženo je u regionu Veneto i Lombardiji, dok u regionu Valje Daosta nije zabeležen niedan slučaj.
 
Do sada je u Italiji od kovida 19 preminulo 252.235 osoba.
  • Botićoza

    15.08.2020 01:56
    ...
    Valja nešto naučiti na ovome a to je da nema opuštanja dok se ne pojavi vakcina. Treba nastaviti fizičko distanciranje, nošenje maskeli, rad od kuće i sve ostalo da nebi ponovo napravili grešku u koracima PONOVO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet