Najmanje 13 mrtvih u stampedu u noćnom klubu nakon upada policije zbog kršenja mera

Najmanje 13 osoba je poginulo u stampedu do kojeg je došlo u jednom noćnom klubu u Limi, kada je u njega upala policija zbog prijave da su prekršene obavezne zaštitne mere.
Najmanje 13 mrtvih u stampedu u noćnom klubu nakon upada policije zbog kršenja mera
Foto: Pixabay (ilustracija)
Više od 120 ljudi počelo je da beži kroz jedini izlaz iz kluba, koji se nalazi na drugom spratu, i ostali su zaglavljeni između izlaznih vrata i stepeništa, a fizički najslabije je masa pregazila.
 
U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova se navodi da policajci tome nisu doprineli, jer ni u jednom trenutku nisu koristili ni oružje, ni suzavac, a uhapšeno je 20 osoba, prenosi BBC.
 
Zdravstvene vlasti Perua još u martu su zabranile rad noćnih klubova i barova i ta odluka je i dalje na snazi.
 
U Peruu je registrovano skoro 600.000 slučajeva virusa korona i ta država je najugroženija u Latinskoj Americi, posle Brazila.
  • Драган

    23.08.2020 15:20
    акција
    "Изванредна акција" кад од безначајне штете, акцијом поправке - направиш огромну и непоправљиву штету. "Сјајно,"
  • Limar

    23.08.2020 14:12
    Mozda i nije Srbija najgora na svetu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet