Francuska proteruje porodicu iz BiH koja je pretukla ćerku zbog dečka iz Srbije

Vlasti će proterati porodicu iz BiH koja je zlostavljala ćerku zbog veze sa momkom poreklom iz Srbije, najavio je francuski ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen.
Francuska proteruje porodicu iz BiH koja je pretukla ćerku zbog dečka iz Srbije
Foto: Pixabay
"Čim se završi sudska procedura, biće sprovedeni do granice jer nemaju šta da traže na tlu Francuske", napisao je Darmanen na Tviteru.
 
 
Sedamnaestogodišnju devojku islamske veroispovesti poreklom iz Bosne i Hercegovine pretukla je njena porodica nakon što su saznali da je u vezi s momkom, hrišćaninom (pravoslavcem) iz Srbije. Roditelji su je zajedno s njenim ujakom i tetkom tukli po licu i telu, a potom su joj obrijali glavu.
 
Devojčini roditelji, ujak i ujna u četvrtak su stavljeni pod sudski nadzor i čekaju suđenje u Bezansonu za nasilje nad maloletnom osobom u prisustvu drugih osoba.
 
Njih je u ponedeljak privela policija koju je o incidentu obavestio dečko tinejdžerke koja se sada nalazi pod sudskom zaštitom.
  • Adam&Eva

    24.08.2020 21:23
    ❤️
    Sve to Bog vidi...
  • ns

    24.08.2020 11:12
    Francuska istera divljake iz drzave a mi im damo direktorske fotelje zato smo i medju poslednjima u Evropi.
  • Lala

    24.08.2020 09:48
    To je Francuska zasnovana na tekovinama Francuske revolucije:egalite,fraternite,liberte. I spravom ne dozvoljavaju da im dosljaci remete temeljne vrednosti drustva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.