Majka i sin preminuli istog dana od korone u Pljevljima

Slučaj porodice iz Pljevalja, u kojoj su majka i sin preminuli istog dana od virusa korona, a ostali članovi porodice takođe inficirani, upozorava kakva opasnost preti od epidemije.
Majka i sin preminuli istog dana od korone u Pljevljima
Foto: Marija Erdelji (ilustracija)
Test je pokazao da je i supruga preminulog pozitivna na korona virus, kao i njegov otac koji se nalazi na lečenju u pljevaljskoj bolnici i njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno. Prema tvrdnjama iz porodice, obolela je i sestra preminulog, koja se leči u bolnici u Beogradu, piše podgorički Dan.
 
Te informacije potvrdila je supruga preminulog, koja se sa troje male dece, od kojih je najmlađe jednogodišnja beba, nalazi u kućnoj izolaciji. Kako kaže, ima blaže simptome bolesti.
 
Epidemiološka služba Doma zdravlja Pljevlja nije testirala troje dece, prenosi RTCG.
 
Direktor Doma zdravlja Pljevlja Ilhan Tursumović rekao je da deca nisu testirana jer nemaju simptome virusa korone.
 
Prema rečima članova porodice, prvi simptomi bolesti pojavili su se nekoliko dana nakon proslave rođendana i krštenja jednog deteta.
  • mrva

    12.09.2020 15:33
    ...nakon proslave rodjendana i krstenja jednog deteta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.