SZO: Alarmantan nivo prenosa korona virusa u Evropi

Nivo prenosa kovida-19 u Evropi je "alarmantan", saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija koja je takođe izrazila zabrinutost zbog skraćenja karantina u više zemalja.
"Cifre iz septembra treba da služe kao alarm za sve nas širom Evrope, gde je broj novih slučajeva zaraze veći od onog zabeleženog u martu i aprilu", rekao je direktor evropskog ogranka SZO Hans Kluge.
 
SZO je, takođe, isključila mogućnost da se skrati preporučeni 14-odnevni karantin za sve koji su bili u kontaktu sa virusom.
  • OOOOpeeeeet

    18.09.2020 07:00
    lazuuuu!
    szo-globalisticka manipulatorna masina za stancanje dezinformacija!!!!!
  • Nemilosrdnost

    17.09.2020 22:12
    kapitalizma
    Precutno zrtvuju narod kada su uposlili armiju botova vec pola godine da se pobuni zbog kvazi ugrozavanja gradjanskih prava i raznih drugih trolova kako su maske stetne. Sve je lepo spremljeno da se ustedi a usput oslobodi budzet penzionera i bolesnih. Nosi masku i sklanjaj se budalama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet