Vuk lutao delom Podgorice i ulazio u dvorišta, uhvaćen posle višečasovne potere

U podgoričkom naselju Tološi uhvaćen je vuk, posle višečasovne potere koja je organizovana za divljom životinjom.
Vuk lutao delom Podgorice i ulazio u dvorišta, uhvaćen posle višečasovne potere
Foto: Pixabay (ilustracija)
U policiji je potvrdjeno da su pripadnici šinterske službe uhvatili divlju životinju koja je prethodno nekoliko sati lutala gusto naseljenim delom grada i ulazila u dvorišta.
 
"Deca su se igrala u dvorištu, kada je jedan od njih uzviknuo da je u dvorištu pas. Pogledao sam i shvatio da je reč o vuku", ispričao je jedan od meštana, otac petogodišnjaka.
 
On je isterao vuka iz dvorišta i nije bio iznenadjen prisutvom divlje životinje, jer je u tom podgoričkom naselju u zatočeništvu čopor vukova.
 
Oni se svakodnevno oglase neprijatnim zavijanjem u poslepodnevnim satima, kada je vreme hranjenja i podsete meštane na svoje prisustvo.
 
Meštanin Aco Novović godinama neovlašćeno na svom imanju drži više od 20 vukova. Nadležni mu nikada nisu to dozvolili, ali nisu ništa preduzeli po tom pitanju, objavili su podgorički mediji.
 
Stanovnici Tološa su godinama tražili od nadležnih da nešto preduzmu protiv nezakonitog držanja divljih životinja u gusto naseljenom gradskom naselju.
  • animal planet

    19.09.2020 12:57
    Vuk je velicanstvena zivotinja.
  • Mirko

    19.09.2020 08:18
    Traži, traži pa ćeš naći...
    Pravio poteru za Milom da ga pojede ko' Crvenkapu i baku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.