VIDEO Putin: Naše naoružanje može Rusiju da zaštiti od bilo kakvog napada

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je izjavio da prvi put u svojoj modernoj istoriji Rusija poseduje najnaprednije tipove naoružanja koji mogu da je zaštite od bilo kakvih spoljnih napada.
U čestitki zaposlenima i nekadašnjim radnicima namenske industrije povodom Dana oružara Rusije, Putin je rekao da je to oružje višestruko nadmoćnije od svih postojećih po jačini, snazi, brzini i preciznosti.
 
- Niko u svetu nema takvo naoružanje, ili barem ne za sada - rekao je Putin.
 
  • anticenzura

    20.09.2020 16:48
    za dobro i
    Neznanje, stereotipi, indoktrinacija i rusofobija...

    'Suverene' al zamalo; sluzile Nemcima, pa Rusima, sad imaju nove gazde. Ispod su nivoa kolonije: vojno, medijski, ekonomski, obavestajno... vazali bili, vazali ostali.

    Razbezali su se od Amera sami Ameri: 1861. se otcepilo 13 drzava koje su imale mnogo veca prava na secesiju nego nekakva hrvatska, Slovenija, 'Kosovo' da ne pominjem. Okruzili federalne kasarne i napali americku vojsku u Juznoj Karolini (kao tudjman JNA). Linkoln je u krvi i vatri ugusio pobunu: spalio pola Juga, Serman je prosao kroz Dzordziju (nije ona na Kavkazu), kamen na kamenu nije ostao. Za razliku od Rusa koji su se iz Litvanije povukli bez jednog ispaljenog metka (pa im se to godinama kasnije lepo vratilo).

    Sta to Rusija 'potpaljuje' u Siriji, teske besmeislice. Nije Rusija poslala na hiljada dzihadista iz Turske, S.Arabije, Jordana, nego je Rusija branila legalnu vladu iz Damaska od strane agresije. Ruska intervencija spasila je na desetine hiljada alavita, hriscana, svih ostalih od ISISa. Sta americka vojska radi ilegalno u Siriji sem sto naoruzava teroriste i krade naftu?

    A sto se kompleksa nize vrednosti imaju ga oni opsednuti srbofobijom, moraju da pljuju po Srbima sta god da je tekst, valjda zato sto pripadaju nacijicama koje su 1918. na kolenima molile srpsku vojsku da ih spase. Naravno, da ce takvi da sluze SAD kao sto su sluzil i Hitleru- oni su im i stvorili Miki Maus 'drzavice'. Isto kao i Ukrajinci i slicni, nema gorih kompleksasa.
  • @anticenzura

    20.09.2020 09:19
    Nisu Rusi zli, zao je ruski režim, i to bukvalno svaki koji je Rusijom vladao.

    Nato se širi jer suverene zemlje tako hoće. Prekipelo im je da budu ruske kolonije.

    Rusija je faktor nestabilnosti, politika joj se zasniva na kontriranju i inatu (zvuči poznao), sve suprotno od onoga kako kaže civilizovani i razvijeni deo sveta.
    Ceo Zapad (desetine i desetine država) izgleda greši, samo je odmetnička Rusija u pravu?

    Rusija potpiruje, zakuvava, igra se hladnog rata na račun jadnih država poput Sirije.

    U Belorusiji nije puč, nego demokratske demonstracije.

    Puč su bile Jogurt revolucija i Balvan revolucija, koje su zakuvale čitav rat i stotine hiljada mrtvih u SFRJ, a u korist režima i ratnih profitera.

    A srbijanski nacionalisti, pateći od kompleksa niže vrednosti, glume male Ruse. Taman i od njih, kao i od Rusije, su se svi razbežali.
  • anticenzura

    19.09.2020 22:53
    za dobro i
    Nula su tvoji takozvani 'argumenti' (gomila rusofobne NATO propagande). Da otvoris oci i upotrebis mozak (ako ga uopste imas) video bi NATO tenkove u Estoniji na granici sa Rusijom, NATO brodove u Crnom moru, americke rakete u Poljskoj i Rumuniji, americke bombardere i britanske padobrance u Ukrajini, evo bas danas...

    Video bi pokusaj puca u Belorusiji, bas kao sto su izveli puc u Ukrajini. Video bi histericnu medijsku kampanju lazi i agresije protiv Rusije kakva nije vodjena protiv neke drzave u istoriji, od imaginarnog "mesanja" u americke izbore do imaginarnog "trovanja" nekakvih "opozicionara" (nato placenika). VIdeo bi sirenje NATOa ka istoku poslednjih 30 godina, video bi 1000 americkih vojnih baza sirom sveta, video bi americki vojni budzet veci od pola sveta zajedno, video bi americke ratove od Iraka, Sirije, Libije.... sve bi to video da si u stanju da izvuces glavu iz.... dubokog mraka.

    Jeste, "zli" Rusi se usudili i da se brane od Sakasvilija koji je direktno napao rusku vojsku (da je napao americku spalili bi Gruziju 10x). "zli" Rusi "napadaju" svoje domove u Donjecku, umesto da puste da ih majdanovci iz Azow SS (koji su prvo Kijev spalili) lepo i na miru sve pobiju kao da je 1941. Zli Rusi se, zamisli to, jos usudjuju da se brane! Kao zli Srbi u Kninu ili Banja Luci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.