Gugl otvara kancelariju u Zagrebu

Gugl je najavio da će tokom juna otvoriti kancelariju u Zagrebu, čime će se poslovanje ove kompanije proširiti na region Hrvatske, Slovenije i Srbije.
Gugl je najavio da će tokom juna otvoriti kancelariju u Zagrebu, čime će se poslovanje ove kompanije proširiti na region Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Otvaranjem ove kancelarije, na čijem čelu će biti Joško Mrndže, Gugl želi da unapredi ponudu proizvoda, omogući bolje rezultate pretraživanja i efikasnija rešenja oglašavanja za klijente i partnere u Adriatic regiji.

Ovaj potez u skladu je sa strategijom kompanije Gugl koja se zasniva na aktivnoj pomoći pojedincima i kompanijama kako bi ostvarili korist od razvoja interneta.

Nakon ograničene prisutnosti u Srbiji i regionu tokom prethodnih godina, zagrebačka kancelarija će neposredno nuditi lokalnu podršku oglašivačima i omogućiti im da ostvare profit od razvoja digitalne ekonomije.

Direktor kancelarije Joško Mrndže je naveo da korisnici interneta u regiji postaju sve zahtevniji, ali i sve aktivniji u svom onlajn angažmanu. "Kompanija zato nastoji da ponudi najbolje inovativne onlajn alatke na lokalnom jeziku", kazao je Mrndže i dodao da je Gugl prepoznao velike mogućnosti koje se nude lokalnim kompanijama usled sve veće prisutnosti na internetu, i zato nastoji da pomogne u realizaciji tih mogućnosti.

Gugle je lokalnim potrebama prilagodio već petnaestak proizvoda namenjenih pojedincima i kompanijama na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Među njima se nalaze Google Apps, Google Maps, Google Translate i drugi proizvodi koji su namenjeni olakšavanju poslovanja, a namera kompanije je da dodatno proširi podršku i ponudu lokalnim kompanijama, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.