Advokat objavio svedočenje bivšeg kosovskog poslanika protiv OVK, u njemu i navodi o logorima

Advokat Tom Gaši objavio je danas dokument za koji tvrdi da je svedočenje bivšeg poslanika i novinara Miljaima Zeke u slučaju Drenica, koga je optužio za svedočenje protiv OVK pred sudijama Euleksa, prenosi Reporteri.
Advokat objavio svedočenje bivšeg kosovskog poslanika protiv OVK, u njemu i navodi o logorima
Foto: 021.rs
Prema rečima Gašija, Zeka je pred sudijama Euleksa izjavio da je OVK imala mnogo logora.
 
"Zeka je rekao na sudu da je bilo mnogo logora OVK, da postoje informacije da će ih procesuirati Specijalni sud, počev od Hašima Tačija, Kadrija Veseljija. Miljaim Zeka obaveštava Euleksovog tužioca da su postojali logori OVK Likovci, Klečka, a prema njemu i Dukađini", napisao je Gaši na Fejsbuku.
 
On je naveo i da u dokumentu piše da je Zeka rekao da postoje informacije o tome koga će optužiti Specijalni sud u Hagu.
 
Gaši je naveo da je to samo jedna stranica Zekinog svedočenja na sudu 3. februara 2016. godine, prenosi Kosovo onlajn. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.