VIDEO Novinari na prvoj liniji ratnih sukoba: Objavljen uznemirujući snimak granatiranja grupe jermenskih vojnika

Oružane snage Azerbejdžana uništile su rezervne snage jermenske vojske koje su došle da pomognu jedinicama koje učestvuju u borbenim dejstvima, javlja azerbejdžanski Sputnjik, pozivajući se na pres-službu Ministarstva odbrane zemlje.
"Naše jedinice otkrile su i uništile rezervne snage koje pristižu u pomoć", saopštilo je azerbejdžansko Ministarstvo.
 
Objavljen je snimak iz vazduha na kojem se vidi kako granata pogađa grupu jermenskih vojnika, a prenosi Sputnjik.
 
 
Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je krajem prošle nedelje. Baku i Jerevan se međusobno optužuju za početak borbenih dejstava. U Jermeniji je uvedeno ratno stanje, objavljena opšta mobilizacija i zabranjen izlazak iz zemlje muškarcima od 18 do 55 godina. U Azerbejdžanu je uveden policijski čas.
 
Na društvenim mrežama objavljen je snimak novinara koji su na prvoj liniji ratnih sukoba. BREAKING: Rare up-close videoes show combat footage from the Armenian frontline pic.twitter.com/q3AlmxBUYc
  • mrva

    01.10.2020 19:49
    21. vek... civilizacija...
  • Kosmopolita

    01.10.2020 11:15
    Rodila ih majka, da ginu.
  • w/e

    30.09.2020 16:27
    agresija
    Kao i sa Srbijom, svet stoji i posmatra Azerbejdzansku i Tursku agresiju dok svi pozivaju na dijalog i ne rade nista, a dijaloga ce biti kada se stanje na terenu promeni u korist Azerbejdzana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.