Tramp i Bajden napravili toliki haos - menjaju se pravila, jedna mogućnost isključivanje mikrofona

Američka komisija za predsedničke debate saopštila je da će uskoro usvojiti promenu formata kako bi bilo izbegnuto ponavljanje haotičnog prvog susreta republikanca Donalda Trampa i demokrate Džozefa Bajdena.
Komisija je saopštila da je debata "jasno pokazala" da je formatu preostalih debata potrebna "dodatna struktura kako bi se obezbedila urednija diskusija".
 
Jedna od mogućnosti koja se razmatra je da moderator dobije ovlašćenje da isključi mikrofon učesniku debate dok njegov protivnik govori.
 
Prvu debatu Trampa i Bajdena obeležila je haotična atmosfera, uz česta upadanja u reč sagovornika, oštre optužbe i lične uvrede. Moderator debate, novinar Foks njuza Kris Volas nije uspeo da uspostavi kontrolu nad diskusijom.
 
Do izbora će biti održane još dve predsedničke debate, 15. oktobra u Majamiju i 22. oktobra u Nešvilu.
  • Pera

    01.10.2020 17:20
    Tramp još nije do kraja odradio poslove zbog kojih je postavljen, jahaće još.
  • DB

    01.10.2020 12:12
    ZA sve Vas koji mislite da nesto znat evo VAm dojava Tramp pobeđuje 100%
    Ko hoće da se kladi na njega nek se kladi. Prošli put je bila kvota 8 na trampa na Hilari 1,2

    Zašto pa jednostavno dobre je stvari uradio , bez obzira koliko ga drugi pljuju + kao predsednik može min da navuče 5-10% glasova u svoju korist.

    Tako da dobija 100%

    POz od DB
  • Nimbus

    01.10.2020 10:58
    Ako se secate, u jednoj od retkih debata na RTS-u, Vesicu je utisan mikrofon zato sto je debelo presao granicu pristojnosti i upadao svakom u rec. Sutra je reagovao REM, Vucic i ko zna ko sve ne. Cemu onda debata.
    Kao i u toj 'prokletoj' Americi, i kod nas bi trebalo da bude obavezna TV debata izmedju predsednickih kandidata. Ali AV zna da bi bio ponizen u svakoj, zato je i nema od kad je na vlasti. Ni debate, ni pojavljivanja u ono malo slobodnih medija. Kukavica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet