VIDEO: Tramp negativan na virus korona, držao govor hiljadama pristalica na Floridi

Predsednik SAD Donald Tramp testiran je negativno na virus korona, objavio je lekar Bele kuće Šon Konli.
Konli je objavio da je Tramp negativno testiran tokom nekoliko uzastopnih dana, prenosi CNN. Dodao je da američki predsednik više nije zarazan tj. ne može da prenese virus drugima. 
 
 
CNN ukazuje da ova objava lekara Bele kuće dolazi nedugo pošto je Tramp viđen kako ulazi u avion bez maske kako bi stigao na Floridu, gde treba da održi predizborni miting. 
 
Donald Tramp i njegova supruga Melanija objavili su 1. oktobra da su pozitivni na Covid-19. Nakon toga je Tramp hospitalizovan u vojnoj bolnici, iz koje je otpušten posle tri dana lečenja.
 
Skup na Floridi
 
"Sjajno je što sam se vratio u svoju matičnu državu Florida, kako bih se službeno vratio na staze kampanje", izjavio je Tramp pred hiljadama pristalica koje stoje rame uz rame, uglavnom bez maski. 
 
Za protivkandidata Džoa Bajdena rekao je: "On je možda i najgori demokratski kandidat ikada". 
 
 
Rekao je i kako je američka vojska sada najjača ikada, a hvalio se i izgradnjom zida kao jednim od najvećih projekata u istoriji SAD-a. 
 
Tramp ovim skupom želi da nadoknadi činjenicu da je druga debata otkazana, kao i prednost koja je po više anketa sve veća za Bajdena. 
 
Trampov skup u Sanfordu na Floridi je njegova prva stanica u napornoj nedelji koja će uključivati događaje u Pensilvaniji, Ajovi, Severnoj Karolini i Viskonsinu.
  • Јое

    13.10.2020 08:35
    Напред краљу
    Победи оног комунисту Бајдена. Немој дозволити да се светионик слободе САД претвори у СССР.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.