U Sloveniji još 397 novih slučajeva virusa korona, preminulo četvoro

U Sloveniji je u poslednja 24 sata potvrđeno 397 novih slučajeva virusa korona na osnovu 3.308 testiranih uzoraka, a preminula su četiri pacijenta, saopštio je danas portparol Vlade za korona krizu Jelko Kacin.
U Sloveniji još 397 novih slučajeva virusa korona, preminulo četvoro
Foto: Pixabay
To znači da je stopa zaražavanja i dalje veoma visoka i iznosi 12 odsto, prenosi STA, navodeći da su od poslednjeg izveštaja preminule još četiri osobe.
 
U bolnicama je 180 pacijenata, što je osam više nego u ponedeljak, a na intenzivnoj nezi su 32 osobe, šest više nego prethodnog dana, dok je aktivnih slučajeva 3.744, što za 8,7 odsto više.
 
Od početka epidemije u Sloveniji je zabeležen 9.231 slučaj korona virusa, a preminule su 173 osobe.
  • Sale

    13.10.2020 19:46
    Dokle vise ispiranja mozgova?
    Testovi tacni 50%,20%,10%,5%,1%0%?

    Preminuli su koje godiste,imali neke druge bolesti nisu imali druge bolesti?

    Obdokucije ima nema?Ako nema zasto nema?Zasto se obdokucija primenjuje kod bilo koje druge bolesti i bilo kod drugog virusa na planeti pre nego se saopsti tacan razlog smrti osim kod"covid"a?Zasto je SZO zabranila obdokucije a nije zabranila totalno nepouzdane testove?

    Zasto nema ni reci o testovima sa kojima je danas"inficirano 397" ko je proizvodjac,tacno testova,sta detektuju,samo viruse ili i otrove u telu,bakterije,stres?

    Preminulih u Sloveniji danas nema od:
    -raka
    -mozdanog udara
    -trovanja hranom
    -trovanja vazduhom
    -baterijskih infekcija
    -srcanog udara

    ??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.