U Francuskoj više od 41.000 zaraženih koronom

U Francuskoj su u poslednja 24 sata od korona virusa zaražene 41.622 osobe, što je 15.000 više u odnosu na prethodni dan, saopštio je večeras tamošnji Institut za javno zdravlje.
  U Francuskoj više od 41.000 zaraženih koronom
Foto: Pixabay
Francuska se približava broju od milion inficiranih (999.043). U toj zemlji je u poslednja 24 sata preminulo 165 osoba, a od početka epidemije 34.210.
 
Francuski premijer Žan Kasteks (Jean Castex) izjavio je ranije danas da će od subote biti proširen policijski čas na još 38 departmana i da će obuhvatiti ukupno 46 miliona ljudi, ili dve trećine stanovništva.
 
Kasteks je upozorio da predvidja i strože mere ukoliko epidemija korona virusa ne bude bila pod kontrolom.
 
Nekoliko zemalja, među kojima i Irska, odlučilo je nedavno da uvede ponovo karantin stanovništvu zbog ponovnog širenja korona virusa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.