Slovenački ministar spoljnih poslova pozitivan na koronu

Slovenački ministar spoljnih poslova Anze Logar testiran je pozitivno na koronavirus posle puta po baltičkim zemljama, saopštio je njegov kabinet.
Slovenački ministar spoljnih poslova pozitivan na koronu
Foto: Pixabay
"Ministar Logar je testiran pozitivno posle rutinskog testa za koronavirus. Ne pokazuje nikakave simptome bolesti, ali će on i njegovi najbliži saradnici ići u karantin od 10 dana", navodi se u saopštenju.
 
Logar se juče vratio iz trodnevne posete baltičkim zemaljama tokom koje se sastao sa kolegama iz Letonije, Edgarsom Rinkeviksom, Estonije Urmasom Reinsalluom i Litvanije Linasom Liinkevicijusom. Slovenačka vlada najavila je, između ostalih mera, delimičnu izolaciju zemlje od subote u nastojanju da suzbije epidemiju dok se broj slučajeva zaraze više nego duplirao prošle nedelje.
 
Logar, jedan od najbližih saradnika premijera Janeza Janše, imao je brojne diplomatske sastanke u regionu u oktobru, između ostalih sa kolegama iz Slovačke, Češke, Severne Makedonije i učestvovao je na sastanku Evropskog saveta u Luksemburgu 12. oktobra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet