Vladika Joanikije se danas testira na virus korona

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije nalazi se u samoizolaciji, trenutno nema povišenu telesnu temperaturu, oseća se dobro i danas će biti testiran na virus korona, saopštila je Eparhija budimljansko-nikšićka.
Kako se navodi u saopštenju, Eparhija je, "s obzirom na medijske napise koji su izazvali zabrinutost vernog naroda", odlučila da se oglasi o zdravstvenom stanju episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija.
 
"Vladika Joanikije je tokom dana osetio malaksalost uz konstatovanu blago povišenu telesnu temperaturu, nakon čega se samoizolovao u manastiru Đurđevi stupovi", navedeno je u saopštenju.
 
Posle pregleda i laboratorijskih nalaza, doktori su konstatovali da je fizikalni nalaz uredan i da su faktori zapaljenja u fiziološkim granicama, piše u saopštenju i dodaje da nakon simptomatske terapije, vladika nema povišenu temperaturu i da se oseća dobro.
 
Eparhija je u saopštenju pozvala javnost da se o zdravstvenom stanju episkopa informiše isključivo preko zvaničnih glasila Eparhije budimljansko-nikšićke i Mitropolije crnogorsko-primorske.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet