Krivokapić: Iz Crne Gore se u Srbiju iznose stotine miliona evra

Mandatar za sastavljanje nove vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, ustvrdio je u četvrtak uveče da se poslednjih dana iz Crne Gore iznose stotine miliona evra u Srbiju.
Krivokapić: Iz Crne Gore se u Srbiju iznose stotine miliona evra
Foto: Pixabay
"Patriotizam koji se ispoljava poslednjih dana je patriotizam lažne nade. Iz Crne Gore stotine miliona iznose patriote koje su se zaklinjale u Crnu Goru i to najčešće završava na računima u Srbiji gde se kupuju vile, stanovi na ekskluzivnoj lokaciji koju zovu 'Beograd na vodi' i na taj način se blago Crne Gore pretače u drugu državu", kazao je on u intervju za TV Vijesti.
 
Naveo da za te tvrdnje ima "konkretna saznanja" i da će "vrlo brzo imati i dokaze za to".
 
"Mi smo poslali zahtev koji će vrlo brzo pokazati da li su te informacije tačne i to ne ide preko Centralne banke Crne Gore, nego direktno jedna banka iz Crne Gore koja je sestrinska drugoj, prebacuje ogromna sredstva u Srbiji", kazao je Krivokapić.
 
On nije saopštio više detalja o tome.
 
Krivokapić je kazao i da "onaj ko ima veru, neće se zaraziti korona virusom istom kašikom na pričešću".
 
Upitan da li veruje da se pričešćem može preneti virus, mandatar je rekao da je to "poseban trenutak za svakog vernika" i da se "u istoriji to pitanje nikada nije postavljalo". 
 
"Vera nadvladava sve. Postoje mnogobrojni dokazi da kada je neko rekao: 'Ako imaš vere, pomerićeš planinu s jednog na drugo mesto', to se i desilo. Stvarno se fizički desilo! Ako vi imate veru, verujte da nemate nikakvih problema i da se nećete zaraziti pričešćem", naveo je Krivokapić.
 
Mandatar je bio među stotinama vernika koji su se na sahrani mitropolita SPC Amfilohija pričestili istom kašikom. 
 
Krivokapić je rekao da je korona virus preboleo na nogama i da je to saznao tek kada je uradio test na antitela. On se izvinio građanima što nije nosio masku na sahrani mitropolita Amfilohija koji je umro od posledica korona virusa i rekao da je time "iskazao nepoštovanje, iako pouzdano zna da je kovid preboleo na nogama, a to govore antitela".
  • /

    13.11.2020 16:29
    /
    za promenu.
    bilo je dugo suprotno
  • Medo

    13.11.2020 15:10
    Beže pacovi
    Živa istina .
  • heh

    13.11.2020 13:32
    Slobodno zadrzite te novce, ali isto tako zadrzite i drogu i sve Crnogorce koji su dosli ovde isto tako, je l' imamo dogovor?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet