Trampov biograf mu predviđa televizijsku karijeru nakon odlaska iz Bele kuće

"Očekujem da će stalno biti na televiziji. Verovatno će biti suvlasnik ili vlasnik neke TV mreže i baviće se političkom zabavom", kaže o budućnosti Donalda Trampa njegov biograf Majkl Dantonijo u intervjuu za Dojče vele.
Trampov biograf mu predviđa televizijsku karijeru nakon odlaska iz Bele kuće
Foto: FoNet/AP

"Sasvim je jasno da je Donald Tramp još od malih nogu, više od svega hteo da bude šoumen. On jeste izgradio nekoliko nebodera i vlasnik je golf terena. Ali, najveći deo njegovih prihoda od 2000. pa na ovamo dolazio je od televizijske zabave. Kad ga gledate na bini tokom kampanje, punog energije, i kada vidite koliko ga to zabavlja, prilično je jasno šta želi da radi", rekao je Dantonijo, prenosi DW.

Dodao je da očekujem da će Tramp stalno biti na televiziji i da će verovatno će biti suvlasnik ili vlasnik neke TV mreže.

Smatra da bi takvo angažovanje moglo da obezbedi posao i za decu odlazećeg predsednika SAD, pa tako, u šaljivom tonu, "predviđa" da bi Donald junior mogao da ima emisiju pod nazivom "Pričajući o mom tati", a Ivanka emisiju pod nazivom "Divna kao ja".

Što se tiče Trampovih poslova oko nekretnina i hotela, Dantonijo kaže da je taj brend "oštećen".

  • Imamat

    14.11.2020 18:26
    Pa jedino tamo moze i da lupeta gluposti koje je ovih 4 godine izjavljivao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet