Draško Stanivuković proglasio pobedu u Banjaluci

Kandidat Partije demokratskog progresa za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković proglasio je pobedu na lokalnim izborima.
Stanivuković je rekao da će razvijati Banjaluku kao otvoren grad i grad ljudskog lica, čiji će simbol, kako je rekao, biti čovek i njegova porodica.
 
"Ovo će biti grad u kojem će se vrednovati ljudske vrednosti, ono što umete svojim rukama i što ste stekli učenjem i znanjem, trudom i zalaganjem", rekao je Stanivuković novinarima, prenosi RTRS.
 
Nosilac odborničke liste PDP-a Jelena Trivić rekla je da je ovo značajan rezultat za opoziciju, ne samo u Banjaluci, nego za celi opozicioni duh.
 
"Ovo je bitno za budućnost Republike Srpske da ulazi u fazu pluralizma i višestranačja, kakvo nam i treba", rekla je Trivićeva.
  • 9

    17.11.2020 15:21
    mog o bi
    ovaj naš mirotočivi studenat da poseti sam sebe
    kao Trampa i medu ili da pošlje brljabu sebi u
    goste i eto oslobođenja.
    Poseta mu se pozlatila.
  • Goran

    16.11.2020 22:29
    Konacno ce BiH krenuti putem unitarizacije I stvaranja jedne nacije po pravilu jedan covek jedan glas. Na to je I mislio kada je rekao da je pobedio covek. Covek gradjanin Bosnjak
  • novosadjanka

    16.11.2020 19:11
    pravda
    Stanivukovicu cestitke na pobedi i pravda za davida i sve zrtve dodikove strahovlade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet