Dodik: Stanivuković neće imati podršku SNSD za projekte koje planira u Banjaluci

Predsednik Saveza nezavisnih demokrata Milorad Dodik izjavio je da će ta stranka učiniti sve da Banjaluka bude lep grad, ali da projekti novoizabranog gradonačelnika Draška Stanivukovića neće imati podršku te stranke, prenosi Srna.
Dodik: Stanivuković neće imati podršku SNSD za projekte koje planira u Banjaluci
Foto: 021.rs
"Nastavićemo da to radimo sa stanovišta naše odgovornosti. Ako novi gradonačelnik otkaže ugovore za čišćenje, to pripada njemu, ne pripada nama. Jasno sam rekao da mi je žao da u Banjaluci izgubimo mesto gradonačenika, mi smo napravili potpuno novi grad, ali nisam glup da ne razumem šta su politički protivnici", rekao je Dodik.
 
On je rekao da su sa kandidatom SNSD za gradonačelnika Banjaluke Igorom Radojičićem razgovarali o nekim projektima i investicijama koje bi trebalo raditi u gradu.
 
"Rekao sam da ćemo da nastavimo da radimo na našim projektima, a da Stanivuković, koji je pobedio, ima pravo na svoj program. Čestitao sam mu i rekao da može slobodno da ga sprovodi, ali da za to nema našu podršku, što je sasvim normalno. Mi nismo imali njegovu podršku, on neće imati našu", poručio je Dodik.
  • Ana

    18.11.2020 17:02
    Polotički idiot
    Da li na ovim prostorima ima većeg lopova,papka,prostaka ,kabadahije u najkraćem političkog mediokriteta od Milorada Dodika koji je zagadio i srbijansku političku scenu!
  • Mirka

    18.11.2020 12:42
    Mozes da se smejes kada si svugde sapu pruzio imas svuda kapitala..i u Srbiji,ali moraces priznati poraz i pustiti mlade
  • Damir

    18.11.2020 06:59
    Odgovor
    Ti si Lemi idiot

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet