Slovenac šest godina držao telo pokojne majke u zamrzivaču da bi primao njenu penziju

Slovenac (67) uhapšen je jer je godinama krio telo pokojne majke, navodeći da je još živa da bi primao njenu penziju, saopštili su izvori bliski policiji.
Policiji su se javili rođaci žene koja bi imala 97 godina. Rekli su da nisu mogli da je vide i posete uprkos stalnim zahtevima sinu da dođu u posetu.
 
"Na kraju je policija našla telo u stanu uhapšenog u Ljubljani. Pretpostavlja se da je žena preminula pre nekoliko godina", navela je policija, a preneli su slovenački mediji.
 
Za sada nije utvrđen tačan uzrok i datum smrti. Neki mediji preneli su da je žena umrla pre šest godina, a drugi da je poslednji put viđena živa 2011. godine.
 
Uhapšeni sin, čije ime nije saopšteno, osumnjičen je da je lagao rođake rekavši da njegova majka ne želi nikoga da vidi. On je u međuvremenu falsifikovao njen potpis i nastavio da prima njenu penziju.
  • Orko

    24.11.2020 11:31
    A kod nas?
    Sta mislite koliko ovakvih slucajeva ima kod nas? Da nije bilo tih upornih rodjaka, ne bi se otkrilo dok zena ne bi oborila ginisov rekord.
  • Gari

    24.11.2020 10:50
    Kako je praktičan
  • Topalovic

    24.11.2020 10:16
    Koji model zamrzivaca? Pitam za prijatelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.