Tri italijanska policajca opljačkala hrvatskog preduzetnika

Policajci iz Buja uhapsili su dvojicu policajaca iz Napulja, karabinjera iz Kaserte i još četiri osobe zbog sumnje da su u Puli opljačkali hrvatskog preduzetnika i uzeli mu 195.000 evra koje je upravo podigao iz banke.
Tri italijanska policajca opljačkala hrvatskog preduzetnika
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dva muškarca napala su preduzetnika ispred banke i ukrala mu torbu u kojoj se nalazio novac, a zatim je predali dvojici policajaca i karabinjeru koji su se nalazili u automobilu.
 
Pljačkaši su odmah krenuli da beže.
 
Policija ih je zaustavila na graničnom prelazu Plovanija (između Hrvatske i Slovenije), piše portal Indeks. Napadači su pokušali da pređu granicu pokazujući svoje službene legitimacije, ali nisu uspeli u toj nameri.
 
Za sada nije poznato državljanstvo ostalih učesnika pljačke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet