Koronu ima 166 policajaca u Crnoj Gori

Zbog zaraze virusom korona van stroja je trenutno 166 službenika Uprave policije, pišu danas Vijesti.
Koronu ima 166 policajaca u Crnoj Gori
Foto: FoNet/AP
Saopšteno je da su zbog komplikacija izazvanih novim korona virusom za devet meseci preminula četiri službenika Uprave policije.
 
"Od početka epidemije u Crnoj Gori, korona visom inficirano je 699 pripadnika policije. Do sada su se 533 službenika oporavila dok su, nažalost, četiri službenika preminula od posledica ove bolesti",  navodi policija.
 
U policiji je zaposleno 5.000 službenika, a zvanične brojke pokazuju da je oko 15 odsto  bilo ili je trenutno zaraženo korona virusom.
 
Veliki broj zaraženih službenika policije, najverovatnije, uslovljen je i činjenicom da je ta služba jedna od prvih na liniji odbrane u zaštiti zdravlja građana.
 
Policajci asistiraju i sanitarnim inspektorima i inspektorima Komunalne policije tokom racija na ulicama, lokalima i trgovinama kako bi utvrdili da li se poštuju mere Ministarstva zdravlja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet