Avion vraćen zbog putnice koja nije htela da stavi masku

Avion koji je leteo sa Malte u Italiju morao je da se vrati nedugo nakon poletanja jer je jedna putnica odbila da stavi zaštitnu masku.
Na sudu je rečeno kako je 24-godišnja Italijanka, stanovnica Bugarske, ušla u raspravu s posadom na letu koji traje 20 minuta, odbijajući da stavi masku iako je upozorena da predstavlja zdravstveni rizik za sve u avionu.
 
Avion na letu za italijansku pokrajinu Kataniju vratio se na Maltu, a žena je odmah uhapšena i izvedena pred sud.
 
Priznala je da je odbila da posluša članove posade. 
 
Osuđena je na šest meseci zatvora uslovno. 
  • Mastodont

    13.01.2021 11:29
    @Joe

    Koliko vidim, vi poremećeni antimaskeri ste ti koji su primorani da sede kod kuće. A možete i da litijašite kao Amfilohije pa da posle gurate ljubičice odozdo.
  • Joe

    12.01.2021 14:57
    @Mastodont
    Ако се плашиш вируса, седи код куће, стави и маску и пераја и сурлић и ни случајно не излази на улицу, немој ни прозор отварати да се случајно не заразиш. Нас који се не плашимо остави на миру да живимо слободно.

    Узгред, све авиокомпаније имају обавезне ПЦР тестове (колико год били непоуздани и показивали лажно позитивне резултате), тако да ова жена није могла бити болесна и ући у авион.
  • Mastodont

    12.01.2021 10:31
    @Joe

    Mislim da je ipak prioritet da robiju zaglavite vi što ližete kašike usred pandemije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).