Papa Franja se vakcinisao protiv korone

Papa Franja se danas vakcinisao protiv korona virusa, prvog dana kampanje vakcinacije u Vatikanu, otkrila su dva njemu bliska novinara, prenela je Hina.
Novinari argentinskog dnevnog lista La Nasion i isusovačkog nedeljnika Amerika, dvojica prijatelja 84-godišnjeg Franje, tvrde da se on vakcinisao danas u dvorani Pavla VI u Vatikanu, prenosi agencija Frans pres.
 
Sveta Stolica još uvek nije potvrdila te napise. Portparol Mateo Bruni ranije je najavio početak kampanje vakcinacije oko pet hiljada stanovnika i zaposlenih u Vatikanu.
 
Sam papa je u nedelju na televiziji rekao da je dogovorio vakcinisanje, protivljenje tom činu nazvao je "suicidnim poricanjem", a vakcinaicju "etičnim izborom" za zaštitu tuđih života.
  • dada

    13.01.2021 21:05
    Kako kada je uhapšen i odveden u nepoznatom pravcu?
    Bilo je pre neki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet