Airbnb otkazuje sve rezervacije za smeštaj u nedelji inauguracije

Kompanija Airbnb, koja se bavi iznajmljivanjem smeštaja, saopštila je da će otkazati i blokirati sve rezervacije za Vašington tokom nedelje inauguracije novoizabranog američkog predsednika Džozefa Bajdena zakazane za 20. januar.
Airbnb otkazuje sve rezervacije za smeštaj u nedelji inauguracije
Foto: Pixabay
"Airbnb će otkazati rezervacije za Vašington i periferiju tokom nedelje inauguracije", navodi se u saopštenju i dodaje da će tokom tog perioda blokirati bilo kakve nove rezervacije.
 
Kompanija je navela da će biti vraćen novac onima koji već imaju rezervacije i dodala da će biti obeštećeni i vlasnici koji iznajmljuju svoj smeštaj.
 
Ta odluka je doneta nedelju dana posle nereda u Kapitol hilu gde su pristalice odlazećeg predsednika Donalda Trampa nasilno upale u zgradu Kongresa dok su zvaničnici držali sednicu o potvrdi rezultata predsednikih izbora.
 
Strahujući od novog nasilja tokom Bajdenove inauguracije, lokalne i savezne vlasti su pozvale na izbegavanje putovanja i okupljanja u Vašingtonu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet