U Severnoj Makedoniji radno vreme ugostitelja se vraća na 21 čas

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas da će ograničenje radnog vremena ugostiteljskih objekata od 21. januara biti vraćeno na 21h.
U Severnoj Makedoniji radno vreme ugostitelja se vraća na 21 čas
Foto: Pixabay
Filipče je novinarima rekao da u toku narednih dana može da se eventualno razmotri zahtev ugostitelja da se dozvoli rad do 23 časa, zavisno od procene razvoja situacije epidemije korona virisa.
 
Radno vreme ugostiteljima u Severnoj Makedoniji je od 18. decembra do 20. januara ograničeno na 18.00 kao deo paketa mera za sprečavanje širenja epidemije kovida 19 u prazničnom periodu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.