Grebanjem oštetio 200 automobila, policija jedva sprečila da ga vlasnici vozila ne linčuju

Jedan muškarac grebanjem je oštetio oko 200 automobiila u Hrvatskoj, a policija je jedva sprečila vlasnike da ga ne linčuju.
Grebanjem oštetio 200 automobila, policija jedva sprečila da ga vlasnici vozila ne linčuju
Foto: Youtube screenshot (Ilustracija)
Hrvatski portal 24sata piše da je jedan muškarac, čiji identitet je naknadno utvrđen, ogrebao oko 200 automobila, po tvrdnjama građana Sesveta. Uhvaćen je u utorak, prenosi Dnevni avaz, a uhvatio ga je jedan od stanovnika Sesveta koji kaže da je danima stajao na prozoru.
 
"Taj čovek me je doveo u takvo stanje da sam dane i dane proveo na prozoru, u patikama i jakni, čekao sam da opet krene u akciju. U utorak sam imao osećaj da bi mogao da dođe i video sam ga na delu", ispričao je za taj stanovnik Sesveta, koji je konačno uspeo da ulovi grebača.
 
Prema njegovim rečima, istrčao je iz kuće i sustigao ga 50-ak metara dalje. Počinilac je prvo sve negirao, ali je sve vreme grčevito nešto stiskao u džepu svoje jakne.
 
Stanovnika Sesveta koji ga je uhvatio tvrdi da je "grebator" udario jednu ženu, čiji automobil je ogrebao, a da nije došla policija, stanari bi ga linčovali. Osumnjičeni je pokušao da se otarasi sprave s kojom je grebao vozila pa ju je bacio minut pre dolaska patrole policije, ali su stanari to videli i dokaz predali policiji.
 
Kako se priča pročula, a policija pokrenula istragu, počeli su se javljati i ljudi koji tvrde da im je ista osoba izgrebala vozila i pre dve godine. U međuvremenu se saznalo da je prijavljeni grebač zapravo pilot "Croatia airlines", pa se sada svi pitaju ako je tako frustriran kako je prolazio psihotestove.
 
Više o ovom slučaju OVDE.
  • NS Sale

    30.01.2021 11:06
    Dr Igi
    Jel ja to dobro pročitah ili mi se samo učinilo za slučaj na Bulevaru Oslobodjenja???"dobio sam nadoknadu od muža dotične+bonus da ne prijavim policiji"?????!!!
    Aaa taj "bonus" je mito ili nam korupcija ....javno čovek prokomentarisao tj priznao....ju ju ju ....bez komentara daljeg.....
  • Ivan

    30.01.2021 07:52
    .
    @Alex
    Zbog takvih kao ti sa tim razmisljanjima i komentarisanjem,iz Srbije i iz Hrvatske,necemo imati normalne odnose
  • Mozda

    29.01.2021 20:42
    Ako su skupi auti onda civek ukazuje na korupciju i pljacku u drustvu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.