Crna Gora uvodi policijski čas zbog korone

U Crnoj Gori je zbog pogoršane epidemiološke situacije uvedena zabrana izlaska iz objekata stanovanja od 21 do pet sati ujutro, saopštio je direktor Instituta za javno zdravlje Igor Galić.
 Crna Gora uvodi policijski čas zbog korone
Foto: Pixabay
Zabranjen je i putnički međugradski prevoz od petka u 21 do ponedeljka u pet časova.
 
Privrednim društvima i preduzetnicima(tržni centri, prodavnice obuće i odeće, kozmetički saloni, restorani, frizerski saloni, kladionice, ugostiteljski objekti) radno vrieme je ograničeno od sedam do 18 časova.
 
Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović je rekla da će nove mere važiti 15 dana i da mogu biti i pooštrene. Posebne mere biće uvedene u opštinama Budva i Tivat.
 
U ove dve opštine zabranjeni su javni skupovi, rad privrednih društava i preduzetnika koji obavljaju ugostiteljske usluge, zabranjen je rad trgovinama neprehrambenim uslugama. Nastava će biti organizovana na daljinu.
  • Beočinac.

    10.02.2021 16:40
    Samo je kritično u većim gradovima, u Baru je isto kao i kod nas imaju od 3-11pozitivnih svakodnevno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.