Dan žalosti u Budvi za žrtve kovida-19

Predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević odlučio je da danas bude Dan žalosti u toj opštini zbog velikog broja preminulih građana od posledica novog korona virusa.
Dan žalosti u Budvi za žrtve kovida-19
Foto: Pixabay
U odluci se navodi da će Dan žalosti biti obeležen isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Budva, javnim ustanovama čiji je osnivač Opština, objektima mesnih zajednica i drugih ustanova na na teritoriji budvanske opštine.
 
Navodi se i da su elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti.
  • Branka

    26.02.2021 10:32
    Ne može nam niko ništa
    Bilo bi lepo da se i kod nas proglasi Dan žalosti, pa da se svi okupimo na keju bez maski, pevamo pesme i puštamo lampione. A posle da se zatvore svi kafići i tržni centri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.