Zaplenjeno više od 500 kg marihuane u Severnoj Makedoniji

Policija Severne Makedonije saopštila je danas da je u dve odvojene akcije na jugu zemlje protiv međunarodnog lanca krijumčara droge, zaplenila više od 500 kilograma marihuane i uhapsila tri muškarca.
Zaplenjeno više od 500 kg marihuane u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay (ilustracija)
Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Toni Agelovski izjavio je da je 424 kilograma marihuane spakovane plastične kese pronađeno skriveno u kamionu ispod otpadnog papira kasno u subotu na graničnom prelazu sa Grčkom.
 
Droga poreklom sa Kosova trebalo je da bude transportovana kroz Severnu Makedoniju i Grčku na crno tržište u Turskoj.
 
Policija je saopštila da je jedan 47-godišnjak uhapšen pod sumnjom da je švercovao drogu.
 
U odvojenoj operaciji u blizini južnog pograničnog grada Đevđelije, policija i patrola granične vojske zaustavili su automobil tokom rutinske provere i pronašli 93 kilograma marihuane. Dvojica muškaraca pokušala su da pobegnu, ali su uhapšeni.
  • mile

    08.03.2021 06:57
    Da nije Iz Jovanjice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.