VIDEO: Demonstranti napali vozilo u kojem je bila ćerka Zdravka Krivokapića

Povodom incidenta koji se danas dogodio na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori, kada su demonstranti nasrnuli na službeno vozilo, oglasio se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.
On je rekao da se u tom službenom vozilu nalazila njegova ćerka.
 
 
Naveo je i da je njegova ćerka bila uplašena i da je plakala. Istakao je da neće dopustiti divljaštvo i bezakonje u Crnoj Gori.
 
"Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite", napisao je Krivokapić na Tviteru.
 
Na društvenim mrežama danas su se pojavili dramatični snimci, zabeleženi na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori.
 
"Upravo je u Nikšiću naočigled dvadesetak policajaca autom pregažen čovek koji je bio među Crnogorcima. Policija nije ništa uradila da vozača zaustavi niti je čoveku pružila pomoć", stoji u objavi na Tviteru.
 
 
Ovi događaji desili su se uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade, koji je počeo jutros u 11 časova. Skup je organizovan povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta.
 
  • Ceklinjanin

    08.04.2021 20:19
    Gazi ljude..
    Pogledajte prvo snimak a ima ih vise..vozac daje gas i nosi dvojicu na haubi? I ko je napadnut? Prvo i osnovno pravilo da bilo ko pa i policajac, nakon udesa mora stati i izvrsiti uvidjaj! U kolima je bio i njegov otac a od kada je otac sticena licnost??
  • Niksicanin.

    08.04.2021 17:47
    Divlje pleme
    Ovake divljake mozes samo naci medju ovim kvazi Komitama , sta snadje Crnu Goru sa ovim budalama . Sve u rezervat zatvoriti . Unisti DPS cast i ponos Crne Gore .
  • Reds

    08.04.2021 16:58
    Samo u Srbiji kada auto gazi ljude ispadne da ljudi gaze auto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet