Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena

Osmogodišnja devojčica, koja je u ponedeljak uveče nestala u Kotoru, pronađena je večeras, potvrdio je predsednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.
Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena
Foto: Pixabay
"Vijestima" je rečeno da je devojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na lekarski pregled, prenosi Nova.rs.
 
Operativni štab za zaštitu i spašavanje Kotor pozvao je ranije sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici da se jave na broj operativnog štaba.
 
Apelovali su na sve građane koji učestvuju ili žele da učestvuju u potrazi da se jave operativnom štabu u prostorijama MZ Kavač da dobiju instrukcije, kako bi se koordinisalo delovanje svih učesnika.
 
Njoj se zadnji trag gubi u ponedeljak uveče, kada je poslednji put viđena kod prostorija MZ Kavač, a za njom su tragali profesionalni i dobrovoljni vatrogasci iz Kotora i Tivta i više desetina građana.
  • atila

    14.04.2021 11:54
    kjara
    Bravio za sve gradjane CG,vojsku,Gorsku službu,Policiju koji nisu odustali i munjevito reagovali.Hvala ti bože da nije dospela u ruke pedofila.Andjeo mali imaće traume i strah ali bog je veliki oslobodiće je toga.Hvala svima koji su nesebično pomogli.Svaka vam čast malena ali odvažna CG.
  • Nataša

    13.04.2021 19:42
    Al ga sklepasmo
    Devojčica iz Rusije koja je nestala u Kotoru pronađena
    Šta reći a ne zaplakati? Zar tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.