Vakcinisanim strancima biće dozvoljen ulazak u Izrael krajem maja

Izrael će krajem narednog meseca početi da dozvoljava ulazak vakcinisanim turističkim grupama, jer je domaća kampanja vakcinacije drastično oborila broj infekcija kovidom-19, navodi se u objavljenom saopštenju izraelskih ministarstava zdravlja i turizma.
Vakcinisanim strancima biće dozvoljen ulazak u Izrael krajem maja
Foto: 021.rs
Svi strani posetioci moraće da prikažu negativan pi-si-ar test pre ukrcavanja na let za Izrael, i serološki test za dokazivanje vakcinacije po dolasku na aerodrom "Ben-Gurion", u blizini Tel Aviva.
 
U zajedničkom saopštenju ministarstava navodi se da će "ograničen broj grupa početi da pristiže 23. maja", u početnoj fazi tog plana.
 
U kasnijoj fazi, ulazak grupa biće proširen, a pojedinačni putnici će takođe moći da uđu u zemlju, navodi se u saopštenju. U Izraelu trenutno postoji 3.369 aktivnih slučajeva kovida, a broj dnevnih infekcija je pao na oko 200.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet