Gradonačelnik Rio de Žaneira ponovo zaražen koronom

Gradonačelnik Rio de Žaneira Eduardo Paeš izjavio je da je ponovo zaražen koronavirusom, gotovo godinu dana od prve infekcije.
Gradonačelnik Rio de Žaneira ponovo zaražen koronom
Foto: Pixabay
"Nažalost, pozitivan sam", rekao je Paeš na video snimku objavljenom na Tviteru. Dodao je da ima simptome slične gripu.
 
Gradonačelnik je rekao da je kod kuće i pozvao Brazilce da se čuvaju. Paeš je prvi put zaražen koronavirusom u maju 2020. godine i tada nije imao simptome bolesti.
 
Gradonačelnik (51) još uvek nije primio vakcinu protiv kovida-19 jer nije u prioritetnoj grupi i trenutno vakcinu primaju osobe od 60 godina.
 
U brazilskoj saveznoj državi Rio de Žaneiro sa 17 miliona stanovnika, od koronavirusa je umrlo oko 40.000 ljudi, a u poslednja 24 sata 300. Brazil je, sa svojih oko 212 miliona stanovnika, ove sedmice premašio broj od 360.000 umrlih od kovida-19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet