Nova pucnjava u Americi: Troje mrtvih, dvoje teško ranjeno

U pucnjavi u taverni u američkoj državi Viskonsin ubijene su tri osobe, a teško su ranjene dve.
Nova pucnjava u Americi: Troje mrtvih, dvoje teško ranjeno
Foto: Pixabay
Pucnjava se dogodila rano ujutru u Somers haus taverni u okrugu Kenoša, rekao je policijski poručnik Dejvid Rajt.
 
Napadač nije uhvaćen, a Rajt je naveo da pucnjava zasad izgleda kao "ciljana" i da je u pitanju "izolovani incident", zbog čega lokalne vlasti ne veruju da je javnost u opasnosti.
 
Put koji vodi ka taverni je zatvoren, a inspektori su na mestu zločina i istražuju slučaj.
 
Policija još pokušava da utvrdi identitet ubijenih.
  • @

    18.04.2021 17:04
    @Dragan

    A kod nas, medjutim, mrznjom zatrovan narod, isfrustriran zbog (izgubljenih) ratova i siromastva, naoruzan do zuba ka posledica (ne)ucestvovanja u ratovima.
    Amerika ima 300 miliona stanovnika.
  • Dragan

    18.04.2021 15:01
    Ah
    Tako je to kad u državi imate zakon da imate arsenal oružija za odbranu od provalnika,ili mislite da vas komšija popreko gleda.Ubistvo u samo odbrani je ubistvo jer se u posvesti stvara utisak da sve probleme rešavate ubistvom.To vam je kao droga prvi put za glavobolju,drugi put jer je mozak videi da sa drogom se problem uklanja pa sve više,i više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.