Abazović: Uhapšen Kašćelan - najveći uspeh crnogorske policije

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je danas da je uhapšen navodni vođa kavačkog klana Slobodan Kašćelan i ocenio da je to "najveći uspeh crnogorske policije u poslednjih 10 godina".
Abazović: Uhapšen Kašćelan - najveći uspeh crnogorske policije
Foto: Youtube screenshot (Al Džazira Balkans)
"Ne bih želio da ulazim u detalje, jer akcija nije završena. Pretresa će biti danas na više lokacija", rekao je Abazović za podgoričke Vijesti. 
 
Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora, objavili su ranije jutros podgorički mediji.
 
Uz Kašćelana, uhapšene su još najmanje tri osobe.
 
Kašćelan je u policijskoj evidenciji označen kao jedan od vođa kavačkog klana. Osim njega, šefom tog klana policija označava Radoja Zvicera, koji u Crnoj Gori nikada nije hapšen u većim policijskim akcijama.
 
Potpredsednik Vlade Dritan Abazović, kako je najavljeno, sastaće se danas sa čelnicima Uprave policije Zoranom Brđaninom i Dejanom Kneževićem, koji su rukovodili akcijom hapšenja Kašćelana i njegovih saradnika. Na konsultacije kod koordinatora bezbednosnih službi pozvani su i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i državni sekretari MUP Zoran Miljanić i Rade Milošević, objavile su Vijesti. 
  • Inspektor Višekruna

    21.04.2021 16:52
    Uspeh će biti...
    ...kada uhapsite Mila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.