Lekar u Ankoni pacijentima umesto vakcine Fajzera davao fiziološki rastvor

Policija u Ankoni istražuje slučaj lekara koji je pacijentima, umesto vakcine "Fajzera" davao obični fiziološki rastvor, piše "Fan pejdž".
Lekar u Ankoni pacijentima umesto vakcine Fajzera davao fiziološki rastvor
Foto: Pixabay
Prema do sada dostupnim informacijama, lekar je na ovaj način "vakcinisao" oko 30 pacijenata, ali nije isključeno da ih je mnogo više.
 
Istraga je pokrenuta nakon što su neki pacijenti posumnjali u vakcinaciju jer je lekar izbegavao da pacijentima kaže kojom vakcinom su imunizovani, niti im je davao potvrdu o vakcinisanju.
 
Kako se navodi, policija tek treba da utvrdi tačan broj prevarenih, kao i motive ovakvog ponašanja, a prema pisanju lista, doktor se branio da je tako postupio jer je bio pod pritiskom nekih osoba da ih vakciniše, iako nije imao dovoljno doza.
 
Lekar je raspolagao određenom dozom vakcina, ali za sada nije jasno gde su završile prave.
  • Suzy

    22.04.2021 15:03
    Spin doktori
    Pih...to je AV vec patentirao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet