Grčka od danas otvara sportske objekte

Grčka od danas otvara sportske objekte, pa će sportisti moći da učestvuju na takmičenjima koja su zakazana za period između maja i septembra, javlja agencija ANA.
Grčka od danas otvara sportske objekte
Foto: Pixabay
Na preporuku eksperata za korona virus iz ministarstva zdravlja, vlasti su dozvolile upotrebu bazena, pre svega za sportiste i vakcinisane građane. Takođe će biti otvorena trkačka staza za konje Markopulo, ali bez prisutva publike.
 
Povodom povratka amaterskih sportista u arene, iz ministarstva sporta saopšteno je da će današnji dan (ponedeljak) biti početak postepenog otvaranja svih sportskih aktivnosti u Grčkoj.
 
Sve aktivnosti podeljene su na niske, umerene i visokorizične, zbog čega će na snazi biti zdravstvene mere, pa će sportski zvaničnici morati pažljivo da nadgledaju da li se sve poštuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet