Na Kipar od danas mogu i vakcinisani Sinofarmom

Kipar je dodao kinesku vakcinu protiv korona virusa Sinofarm na listu odobrenih za ulazak u tu zemlju, a odluka je stupila na snagu danas, saopštilo je ministarstvo saobraćaja.
Na Kipar od danas mogu i vakcinisani Sinofarmom
Foto: 021.rs
Kipar omogućava ulazak putnicima uz validni sertifikat o vakcinaciji izdat i u Srbiji.
 
Omogućen je ulaz i uz sertifikat izdat u članicama EU, Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj, Švajcarskoj, kao i Izraelu, Rusiji, UAE, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Ukrajini, Jordanu, Libanu, Egiptu, Belorusiji, Kataru, Bahreinu, SAD, Jermeniji, Gruziji, Kanadi i Kuvajtu.
 
Državljani ovih zemalja biće izuzeti od obaveznog testiranja i karantina.
 
Sertifikat o vakcinaciji se smatra validnim ako je nosilac primio jednu od vakcina odobrenih od strane Evropske agencije za lekove, zatim ruski Sputnjik Ve ili kineski Sinofarm i ako je prošao određen broj dana između poslednje doze i njegovog polaska na Kipar.
  • DachaNS

    21.05.2021 17:03
    Pa ka
    mogu u celu EU zašto ne bi mogli i na kipar ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet