Tinejdžer u Pakistanu poginuo snimajući video za Tiktok

Pakistanski tinejdžer umro je dok je snimao video za Tiktok.
Tinejdžer u Pakistanu poginuo snimajući video za Tiktok
Foto: Pixabay
Naime, 19-godišnjak, za kog se navodi da se zove Hamidulah, naterao je prijatelje da ga snime dok se pretvara da se ubio držeći pištolj na glavi. Misleći da pištolj nije napunjen, povukao je okidač i preminuo na licu mesta, potvrdile su lokalne vlasti.
 
"Nesrećni je mladić preminuo na mestu jer je direkt pogođen u glavu. Nije bilo šanse za preživljavanje", rekao je visoki policijski zvaničnik za "Express Tribune".
 
Zvaničnici su AFP-u rekli da je tinejdžer "bio lokalno poznat i aktivan na Tiktok-u". Hamdidulah je imao više od 8.000 pratilaca na spomenutoj platformi i na svojoj stranici je objavio gotovo 600 klipova.
 
U većini njih prikazivao je kako odrađuje popularne smicalice s prijateljima ili je dokumentovao život u slikovitoj dolini.
 
Ovo nije prvi put da je snimanje vratolomija za društvene mreže imalo tragičan kraj. Prema AFP-u, navodno je 2020. godine u Karačiju ubijen član obezbeđenja dok se igrao puškom tokom snimanja videa za aplikaciju, a još jedan tinejdžer umro je u Ravalpindiju početkom godine nakon što ga je tokom snimanja udario voz. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet